EN  I  ΕΛ DE

Προσληψη στελεχων

-

Executive Recruitment

Ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη δουλειά

Επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προσέλκυση εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού.
Σας προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις στελέχωσης που εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και πόρους, παραμένοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά αποδοτικές χάρη στην καινοτόμο μεθοδολογία και την αποκλειστική πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων κορυφαίων επαγγελματιών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Ταίριασμα Υποψηφίων

Φροντίζουμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους ιδανικούς υποψηφίους για κάθε διαθέσιμη θέση για στελέχη στο ξενοδοχείο σας.
Αξιοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους αναζήτησης ταλέντων και προηγμένους αλγόριθμους ταιριάσματος, εντοπίζουμε τους καταλληλότερους ανθρώπους με βάση τον χαρακτήρα, τις ικανότητες, την πείρα και τα προσόντα τους, δια-σφαλίζοντας μια άριστη υποψηφιότητα που θα ταιριάζει απόλυτα στην κουλτούρα και την εταιρική σας ταυτότητα.
Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί πολλαπλά κριτήρια για να σας παρέχει υποψηφίους υψηλής ποιότητας.

Ανεύρεση Υποψηφίων - Διαφήμιση Θέσεων

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο αποφεύγοντας τη χρονοβόρα διαδικασία διαφήμισης θέσεων, ανάγνωσης δεκάδων βιογραφικών και διεξαγωγής αμέτρητων συνεντεύξεων.
Η ομάδα μας ειδικεύεται στον εντοπισμό και την προσέλκυση κορυφαίων υποψηφίων μέσω πολυκαναλικών μεθόδων εύρεσης ταλέντων.
Εμπιστευτείτε μας για να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη και ελεγμένη λίστα από έμπειρους επαγγελματίες που πληρούν τις απαιτήσεις της θέσης και αποτελούν την ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της εταιρείας σας.

Διαδικασία Αξιολόγησης - Διεξαγωγή Συνεντεύξεων

Αφιερώστε τον πολύτιμο χρόνο σας αποκλειστικά στις σημαντικές πιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
Η εμπλοκή σας θα απαιτηθεί μόνο στα τελικά στάδια της διαδικασίας επιλογής. Με εκτενή πείρα στην αξιολόγηση ταλέντων, η ομάδα μας θα προχωρήσει σε ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγηση όλων των υποψηφίων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρίνονται πλήρως στα ειδικά κριτήρια και τις απαιτήσεις της θέσης.
Μετά από εξονυχιστικές συνεντεύξεις, αξιολογήσεις δεξιοτήτων και ελέγχους υποβάθρου, θα σας παρουσιάσουμε μόνο τους πλέον κατάλληλους και εξαιρετικούς υποψηφίους.

Εκτενής Βάση Δεδομένων

Αποκτήστε πρόσβαση στην πολυάριθμη βάση δεδομένων μας, η οποία περιλαμβάνει τα βιογραφικά εκατοντάδων έμπειρων στελεχών μεσαίας και ανώτατης διοικητικής βαθμίδας από κάθε γωνιά του ξενοδοχειακού κλάδου.
Εξειδικευόμαστε στην ανεύρεση ταλαντούχων επαγγελματιών για ρόλους ηγεσίας και επικεφαλής τμημάτων, καθώς και έμπειρων βοηθών τους για όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου, από την υποδοχή μέχρι τις οικονομικές υπηρεσίες.
Η βάση δεδομένων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους υποψηφίους.

Εμπιστευτειτε μας για να δημιουργησουμε την τελεια ομαδα για το ξενοδοχειο σας...